2008. november 17., hétfő

Prodigy News


Helló

Először is új ikonunk van, egész pontosan VAN ikonunk (böngésző ablak ikon), aki járt már a szobámban valaha az ismerheti csak fel a változatosságot és a kreativitást a logóban (nem mintha itt nem lenne ott(vagy itt) mindenhol).

Mint írtam múltkor: készülődik AZ ALBUM, egész pontosan már kész van, a Prodigy tehát befejezte az INVADERS MUST DIE c. albumuk készítését, épp New Yorkban csinálják a keverési utót vagy nemtommit, de márciusig eltart a promókkal meg mindennel együtt mire kijön...:(
Az album jellegzetessége, hogy ugyan csináltak 3 számot külső vokalistákkal, ám az albumra végül nem kerültek fel ezek a számok, az anyag teljes egészében Keith és Maxim sajátja lesz. A maradék cucc és pár fontos élő az album mellett valamilyen plusz CDn fog megjelenni, no de ne csak rizsázzunk, van riportfilmünk is!

Nemtom miért mindig ez van, de már megint olyan bejátszás jön, ahol mindenki szét van esve. Liamék iszonyat aranyosak, csak úgy dörgölőznek a falhoz, szerintem valahol fél úton fogják fel hogy már nappal van, persze Maxim (a vak feka a háttérben) mint mindig most is vágja hogy mi van, úgyhogy tuti hogy Ő azért van ott mert Ő fogja a Srácokat hátulról hogy el ne dőljenek.
Laza egy interjú lett az tuti:






A végén azért jöjjön zene, az egyik nagy kedvencem az elsőről, itt még Liam sem lógott ki a csapatból, kicsit aktívabban részt vett az ugrálásban (szerintem rajtuk is jól állt a szabadidő ruha).



The Prodigy - Everybody In The Place (Fairground Edit)
1991 - XL Recordings
From the Album : Experience





A szám egyébként a valaha kiadott második kislemezük (a Charly után), második helyet ért el annak idején a toplistán, csak a "Bohemian Rhapsody" tudta leverni, az ugrálást meglepő módon nem otthon, hanem New York-ban adják elő. Illetve aki elmerengne azon hogy valahol már hallotta a végén beúszó dalt az sok Doors hallgat.
Enjoy

Nincsenek megjegyzések: