2011. június 29., szerda

The Prodigy feat Nathan "Flutebox" Lee - Poison (Radio 1 Maida Vale Session)

E!
Ha imádod DubFX-et akkor azért, ha nem akkor pedig pontosan azért érdemes meghallgatni ezt a postot. A napokban kaptuk az ajánlást, miszerint van egy zseniális beatboxos srác, aki közben fuvolán nyomja. A neve Nathan "Flutebox" Lee és ugyanúgy megtalálható nála a dubstep, mint a jazz vagy a keleti dallamok.
Az elmúlt években London meglehetősen felkapta Őt, olyan művészekkel dolgozott együtt mint a The Roots, Nitin Sawhney, Mattafix vagy Ed Rush és az Optical (sőt, az új Asian Dub Foundation lemezen is rajta van).
Azonban amiért én ma Őt iderángattam az két érdekesség. Az első hogy a Prodigy híres Maida Vale szekciójának is résztvevője volt, íme előbb a Prodigy (az Ő része 2:30-nál kezdődik) majd Beardymannel kiegészülve élőben, itt rögtön az elején találjátok az ismerős részt sok-sok érdemes dallammal körülvéve!



The Prodigy - Poison (Radio 1 Maida Vale Session)
From the Album : More Music for the Jilted Generation
2008




Nathan "Flutebox" Lee and Beardyman @ Google, London
2008




A másik érdekesség hogy lesz hegyalján, így akinek megtetszett, az Tokaj környékén élőben is hallhatja a “The Clinic” nevű bandája élén (tagok: DJ Tigerstyle, WanDan (Beatbox), Hanif Khan (tabla), MC's Skrein és Mystro, Mike Pagulatos (hegedű)és Maquenzie (billentyű).

Enjoy

Nincsenek megjegyzések: