2012. január 9., hétfő

Kanagawa - Penta (live @ Tündérgyár)

Sziasztok

Tudtam én hogy egyszer csak megírom ezt a bejegyzést is. Az egész a Kanagawa iránti rajongásról fog szólni. Úgy kezdődött a sztory, hogy múlt nyáron a Veszprémi Utcazane Fesztiválon Feri megmutatta egy barátja kreálmányát: ez volt a Kanagawa, azaz Gál Dániel, Birtalan Áron és Felten Gaby.
Zenéjük olyan mintha Super Mariot kevernél rock and roll-lal, gondolom nem kell kihangsúlyoznom, hogy utánozhatatlan élmény a koncertjüket megélni.


Mintha azt olvastam volna valahol hogy jön az EPjük egyébként. Most minden esetre egy kis ízelítő, meglehetősen nocomment (minimum 2:08-ig tessék eljutni Mindenkinek!):

Kanagawa - Penta (live @ Tündérgyár)
2011



Múlt héten pedig volt szerencsém részt venni a Magyarhangya szervezésében a Szóljon hangosan a néma vol2-n. Mely egy remek ötleten alapul: egy némafilm kap élő zenei aláfestést (Nekem egyből a realistic Crew féle Cinema Tour jut róla az eszembe). A Dr. Caligari c. filmet kísérték a Kanagawa, a Belle Belle és Nvyllund tagjai az Odeonban.
Werk:




Nekünk egyébként borzalmasan tetszett bár tény, hogy szétrepedt a dobhártyánk a 6.sor környékén. Elég menő és 5letes volt a rész ahol a Dr lassan megőrül, és a fiúk direkt iszonyatos hangerejű örjítő zajt komponáltak alá. Jó volt látni ahogy az első sorban 3-4 embernek felrobban a koponyája és repkednek az agydarabok.
Mindent összevetve remek ilyen eseményeket látni, a Magyarhangya továbbra is szervezi ezeket az alkalmakat (http://magyarhangya.hu/) és a Kanagawát is látni néha koncertezni. Gyertek, mi ott leszünk!




* * *

Nincsenek megjegyzések: