2009. április 28., kedd

Hithouse - Jack To The Sound Of The Underground

M E G V A N ! !
Több mint 20 év keresés után (komolyan) megtaláltam egy rég elhagyott kedvenc számomat és ennek örömére megmutatom Nektek. A szám 1988ból való és különleges fontosságát annak köszönheti, hogy néhány évvel később az egyik hangsávot sample-ként beillesztették egy nagyon sikeres másik számba, megy a kérdés: na vajon melyik számról beszélek?
Ez asziszem mindenkinek tetszeni fog...)


Hithouse - Jack To The Sound Of The Underground
Directed by Cello Hoekstra
1988, Hithouse Records




Van még Director's Cut is több mellel és fenékkel.

* * *

3 megjegyzés:

Unknown írta...

Először is, beteg vagy. Másodszor pedig ezt a kis sample-t senki nem használta fel, mert leszáradt volna a keze. Harmadrészt, miért kell neked ilyeneket keresgélned? Írd/forraszd/kódold inkább a diplomádat.
Végül: az említett sample előtt (előfeltétel ennek megtalálása) van egy részlet, amiben egy hölgy rózsaszín kesztyűben táncol. A forgatás után nemsokkal azonban elhagyta, és csodák csodájára, ezt a kesztyűt láthatjuk viszont egy Prince klippben néhány évvel későbbről. Megy a kérdés: na vajon milyen csokit evett George Lucas az Episode 2 forgatásának 23-dik napján.

markoferko írta...

ez a szam kiraly:DDDD

Andrew írta...

:)) Igen közel jártatok a megfejtéshez, de eltalálni végül azoknak sem sikerült akiknek elárultam a helyes választ. Ez pedig a 'Prodigy - No good' volt!