2008. március 10., hétfő

#10 Oasis - Standing on the Shoulder of Giants [2000]

Helló

Úgy érzem jubilálhatunk, majdnem egy évszázadon keresztülnyúló programsorozatunk az elképzelhetetlen 10. (!!!!!!) darabjához érkezett el!! Ugyan a visszatekintéssel, a sok nevetés és összeborulásra való emlékezéssel is foglalkozhatnánk ebben a beköszönőben (vagy esetleg random női neveket is szurkálhatnék az értelmetlen blabla közé [legyen mondjuk: .:Cenz:.]) de nem ez lesz!!!
Ma leereszkedünk a plebs közé, és tényleg olyan albumot ajánlok ami megvan mindenkinek (igérem köv alkalommal igazi ritka kisérleti elektronikus marhaságot fogok ajánlani), azonban fel kell tételeznem hogy netán van olyan akinek NINCS meg ez az album. Szóval Anglia (hűdemeglepő) 1991 Manchester. Csak hogy érezzétek a korát a dolognak Giggs azév március 2.án debütált az Everton ellen a United szineiben. Két ostoba utcagyerek, Noel (24) és Liam (22) akik saját bevallásuk szerint fél évnyire voltak attól hogy megunják a sitt-hordást és lopásért lecsukják őket gondoltak egyet és alapítottak egy együttest. Feri ajánlójában a debütáló albumukkal találkoznátok és az végülis még ritkaságnak is számítana, de mi most iszonyatosan beletrafálunk a közvélemény egyetértésébe és elörreugrunk 2000-be. Addigra már kihoztak 3 zseniális albumot amiken eleinte 2-3 később egyre több korszakalkotó szám kapott mindig helyet. Szerintem a világ egyik legbrilliánsabb albumát sikerült 4.nek összepakolni. NINCS rajta középszerű szám.

Oasis - Standing on the Shoulder of Giants [2000]

Tulajdonképpen majdnem minden szám volt kedvencem az évek során de külön kiemelném a Roll It Over-t mert az az aktuális kedvenc kb két éve.
Oasisről még a kötelezőek: Liam az egyesült királyság legjobb hangjával rendelkezik, bátyja Noel pedig a számokat írja (egyesült...blabla...legjobb...blabla) körülöttük cserélődik le mindig a banda, ugyanis senki nem bírja sokáig Liam természetét. Asszem a többi infót már említettem korábbi levelekben, szóval nem húzom tovább. Szerintem tetszeni fog, és legalább Sasa is könnyebben tölti, mert ez mindenkinek megvan.

Igitől kérdezném elösször is hogy ez az emil címe létezik-e még, illetve hogy Ő most akkor fenn akar-e lenni ezen a listán (tegnap formattáltam az agyamat, szal nem emléxem hogy mivan) (Dexxet nem kérdezzük, mert terror van)

Többieknek: éljen hogy már mindenki (Feri is) tud mindent (kivéve .:Cenz:.)



u.i. megpróbálok ezentől nem Angliából ajánlani mert úgy látom kicsit durva már a fölény.


TL:

1 Fuckin' in the Bushes" – 3:18
2 "Go Let It Out" – 4:38
3 "Who Feels Love?" – 5:44
4 "Put Yer Money Where Yer Mouth Is" – 4:27
5 "Little James" – 4:15
6 "Gas Panic!" – 6:08
7 "Where Did It All Go Wrong?" – 4:26
8 "Sunday Morning Call" – 5:12
9 "I Can See a Liar" – 3:12
10 "Roll It Over" – 6:31

Nincsenek megjegyzések: