2008. március 10., hétfő

#4 Kasabian - Kasabian (2004)

Helló

Szóval elsőnek is kikötném, hogy azért valahogy próbáljátok Sena-t is hallgatni, mert nagyon szeretem és nagyon érdemelne magyar rajongótábort, de hogy ne csak Ő járjon jól Nektem is tetszene szerintem hosszútávon.
No de ez a jelen, jöjjön a jövő. Az Oasis nevü zenekarról remélem már hallottatok, mindenesetre a Beatles óta nem volt ekkora pop csapat Angliában, és tényleg csak hozzájuk lehet hasonlítani az Oasis két szülőatyját Noel és Liam Gallaghert, a testvérpárost akik saját bevallásuk szerint egy rakodómunkás agyával vannak megálldva, de szerencséjükre Noel iszonyat jó zeneíró és gitáros, Liamnak pedig Anglia legjobb hangja jutott. (Megjegyezném, hogy az Oasis énekese Liam Gallagher felesége az a Nicole Appletonnak aki az All Saints énekesnőjeként vált híressé, azonban híressé vált Vele együtt ugyanígy mint All Saints énekesnő Nicole kistesója Natalie, aki pedig a felesége annak az ugyancsak Liamnek akinek a vezetékneve Howlett és kint van a fotója az én iwiw oldalamon ugyanis Ő a zseniális kreatőr a The Prodigy nevű angol banda mögött, azaz Andriska kedvenc zenekarának Ő a szülőatyja, szóval vicces látni a tvben ahogy ez a két angol celeb, azaz a két Liam együtt sétáltatnak gyereket miküzben régen utálták egymást lévén hogy az egyik az underground a másik meg a pop legnagyobb személyisége) No de mielött megijednétek, hogy netán valami populárisat kaptok, ne. Ugyanis miután 30 drogelvonó után az Oasis kb a 6. lemezén is túl volt és már csak egy interjúét fél millió fontot kaptak egy újabb turnéba kezdtek. Ez nem lett volna extra ha mondjuk a Stereophics-szal indulnak turnézni (óriási angol Oasis-szerű banda) no de ehelyett egy TOTÁL noname banda lett az előzenekaruk, akik akkor vagy hetekkel később adta ki a legelső lemezét. A világ egyik leghíresebb gitár-pop
bandája akiknek a koncertjein Robbie Williams koncertjeinél 10szer többen vannak tehát felkért egy bandát akinek volt max 10 száma és semmi ahhoz hasonlót nem tett még ezelött. Nyilván kérditek hogy vajon mennyire volt jó az az első album. Ki fog derülni, hisz ezt néztem ki. :)

Kasabian - Kasabian (2004) //self titled album//

No ennyi blabla után bevallom nem igen tudok semmit azóta a Kasabianról, kihoztak egy második albumot is, ami véleményem szerint sajnos nem lett annyira jó, de hát azért durva lett volna ha az elsőt fölül tudják múlni egyből, talán majd harmadszorra. Ami tuti, hogy végre kaptok egy kevésbé elektronikus, inkább pop-szerű ám itthon kevésbé ismert britt bandát, annak is a legjobb albumát, amiben sok a dob, gitár és az ének. Jövő héten telefonon csekkolom hogy tudjátok-e már fejből a dalszövegeket...:)csak vicc (2hét múlva csekkolom)

jó hallgatást, továbbra is éljen Sena

Üdv. Andris


01 - Club Foot.mp3
02 - Processed Beats.mp3
03 - Reason Is Treason.mp3
04 - I.D..mp3
05 - Orange.mp3
06 - L.S.F. (Lost Souls Forever).mp3
07 - Running Battle.mp3
08 - Test Transmission.mp3
09 - Pinch Roller.mp3
10 - Cutt Off.mp3
11 - Butcher Blues.mp3
12 - Ovary Stripe.mp3
13 - U Boat.mp3

Nincsenek megjegyzések: